SUIKERSTOP!

kookworkshop met Petra Vaes

Tijdens deze workshop word je bewuster van de alomtegenwoordigheid 

van suiker in onze voeding.

De workshop biedt een antwoord op vragen als:

Hoe herken je suiker in voeding? Wat is een aanvaardbare inname? 

Wat zijn de gevolgen van veel/ minder suikergebruik?

 

Daarnaast gaan we actief aan de slag en bereiden we enkele 

suikervrije recepten waar we samen van genieten:

 

* glaasje homemade gember-citroen kefir 

* slaatje met geroosterde bloemkool, zoete aardappel en cottage cheese dip

* linzenstoofpotje

* havercrackers met pitten

* muesliwafeltjes

* dadelpralines

 

Allergie-info: dit is een veggie cursus, niet vegan of gluten- en lactosevrij.

Petra Vaes is diëtiste en licentiaat voedings- en dieetleer. Ze runt ruim 30 jaar haar praktijk ‘Voeding in balans’ en begeleidt voornamelijk mensen die hun gezondheid en gewicht willen optimaliseren. Daarnaast ontwikkelde ze het online SUIKERSTOP!-groepsprogramma waarbij deelnemers de uitdaging aangaan om gedurende een maand alle toegevoegde suikers te vermijden. 

Ter inspiratie en ondersteuning van het SUIKERSTOP!-programma ontwierp ze 2 kookboeken: Suikerstop 1.0! en 2.0! In haar kookstudio kan je terecht voor kookworkshops gezonde voeding met groenten in de hoofdrol. Tijdens de kookworkshops kan je kennismaken met haar keukenpartner de Thermomix of kan je een demo volgen om het toestel beter te leren kennen.

Petra is actief voor bedrijven als promotor van gezonde voeding en leefstijl op het werk.

www.voedinginbalans.be

Workshop

ZATERDAG 6 APRIL

 10u00 – 12u30

PRIJS

59€

incl. recepten, proevertjes en drank