ELISABETH CLAES

// Kundalini Yoga // Yin Yoga // Yoga Gold // Yoga Nidra // Meditatie //

Elisabeth combineerde jarenlang een job als grafisch ontwerpster met het volgen van yoga-opleidingen en het geven van yogales. In 2015 besloot ze zich full-time aan yoga te wijden en richtte Studio Zuid op. Ze is een gecertificeerd Kundalini Yoga Level I & Level 2 leraar (Karam Kriya School o.l.v. Shiv Charan Singh). Ze heeft een diploma Yin & Anatomy (José de Groot, NL) en is een gecertificeerd iRest Yoga Nidra teacher (James Reeves, UK). Ze volgde opleidingen Hypnose en Changework (Melissa Tiers, US) en Ericksoniaanse Hypnose (Anné Linden, US). Naast groepslessen werkt ze in individuele sessies rond stressklachten, angst, pijn & slaapproblemen, via yoga, ademhaling & relaxatie of hypnose.

 

SANNE LAVIGNE

// Ladies Dance // Dance Gold // Kids danslessen //

Sanne was 7 jaar toen ze intensief begon te dansen. Op haar 12de startte ze de opleiding dans aan de Topsportschool in Hasselt. Naast deze professionele opleiding volgde ze tal van workshops en bijscholingen in diverse stijlen, van Hiphop tot Musical en Klassiek Ballet. In 2011 starrte ze als lesgeefster, met als doel haar passie te kunnen overbrengen op jonge dansers. In  2018 richtte ze Studio Zuid op en is verantwoordelijk voor alle dans- & kidslessen.

 

PASCALE MATTHYS

// Yin Yoga // Hatha Yoga // Yoga voor nek & rug // Yoga Nidra // Yogawandelingen

Pascale woont in Kessel-Lo en is mama van 2 zonen. Ze studeerde Romaanse Filologie en Internationaal Recht en werkte een tijdje voor de VUB als expert Europees recht. Daarna trok ze het bedrijfsleven in. In 2005 begon ze met yoga omwille van rugklachten. Het was meteen een schot in de roos. Ze werd verliefd op yoga, de filosofie, Yoga Nidra, Ayurveda en natuur. Ze volgde workshops en retreats over de hele wereld, in diverse yogastijlen, bij bekende en minder bekende docenten. Yin yoga werd haar favoriet. In 2012 volgde ze een Teacher Training Yin yoga in Amsterdam bij Anat Geiger (Paul Grilley school), een Yoga Nidra opleiding bij de Zwitserse Barbara Kundig en verdiepte zich in yoga@work, stoelyoga, yoga voor senioren & andersvaliden, yoga voor rug & nek en yoga & stress. In juni 2020 voltooide ze een 2-jarige Hatha Teacher. Tot 2019 combineerde ze haar passie met een loopbaan als marketing manager, leiderschapsexpert en HR manager in de bankwereld. Sinds 1 september is ze medebestuurder en yogadocent bij Studio Zuid.

KATA ISZAKI

// Pilates // Yogalates // Yoga //

Kata beoefent al meer dan 10 jaar Yoga en Pilates, waarmee ze begon na rugproblemen door lange uren kantoorwerk. Deze vorm van oefening werd al snel haar passie, door de diepe verbinding van lichaam, geest en ziel. Deze kennis wil ze in haar lessen graag doorgeven. Ze heeft een Yoga Alliance RYT 200 Hour Training Certificaat, volgde een Kinderyoga Teacher Training en nam actief deel aan verschillende Pilates Workshops. Haar stijl is ontspannend en actief tegelijkertijd, gefocusd op correcte uitlijning. Kata’s lessen zijn Engelstalig.

TIZIANA MOMBELLI

// Pilates // 

Tiziana werd geboren in Zwitserland en stond vanaf haar jonge jaren op het podium. In 2010 studeerde ze af als professionele danser aan de Zurich Tanz-Theater-Schule, met specialisatie Hedendaagse Dans en Danstheater. Sinds die tijd is ze aan het werk als dansdocente in binnen- & buitenland en blijft zich actief bijscholen op internationale stages. In 2016 besloot zij om een opleiding Pilates te volgen en geeft met enthousiasme MAT 1 en MAT 2 Pilates, gebaseerd op ‘Classical Pilates’. Haar lessen brengen evenwicht tussen body & mind, controle, versterking, balans en stretching.

 

ANDY SPRINGALL

// Pilates // Athletic Mat Workout // 

Andy is British and a certified STOTT Pilates Matwork & Reformer Instructor and fitness coach. A former long-distance runner and squash player with 8+ years of Pilates experience. Dynamic and humorous teaching style and a strong believer of continuous improvement.
Andy’s intention is to ensure that every client achieves their goals in a fun but challenging way by utilising the most up to date training techniques within the health & fitness industry. Andy teaches in English.

MARLEEN VAN DEN BOSCH

// Meditatie //

Marleen is erkend mindfulnesstrainer en beoefent zich al ruim 10 jaar in het Boeddhisme in de traditie van Vietnamees zenmeester Tich Nhat Hanh. In die traditie is ze ondertussen aspirant dharmaleraar. Ze heeft een eigen praktijk: ‘Praktijk voor mindfulness en levenskunst’ in Leuven. Daar biedt ze mindfulnesstrainingen aan en begeleidt ze mensen individueel op basis van ACT (Acceptance and commitment therapy). Wat haar motiveert is datgene wat haar het meest gebracht heeft in haar leven te delen met anderen.

AGNES DABI

// Kundalini Yoga //

Agnes is een geoloog ‘turned’ beeldhouwer met 10 jaar ervaring in Kundalini Yoga en andere yogastijlen, zoals Hatha, Astanga en Yin. Ze is een KRI-IKYTA gediplomeerde Kundalini Yoga level 1 leraar en een KYTF-UK gecertificeerde Starchild Kinderyoga instructeur. Daarnaast is ze een gecertificeerde Helende Gong Bath speler, opgeleid door Mark Swan. De lessen van Agnes zijn Engelstalig.

ANNELIES LEMMENS

// Dru Yoga //

Reeds sinds haar 5 jaar is Annelies gepassioneerd door dansen. Toen ze daarna rust vond in het beoefenen van yoga, wilde ze graag een combinatievorm vinden van dans en yoga. En Dru yoga was hierop het antwoord! Als sociaal-cultureel werker ontdekte ze de dynamiek van het werken met groepen. Na een driejarige opleiding tot Dru yogateacher in Nederland en tal van spirituele dansworkshops vindt ze nu veel plezier in het lesgeven in deze dynamische yogastijl. Ze blijft dan ook de flow tussen dans en yoga verder bestuderen door het volgen van verschillende workshops.

ROSANNE BRUIN

// Hatha Yoga // Ashtanga Yoga // Yin Yang Yoga

Rosanne leerde tijdens haar opleiding in Goa, India verschillende yogastijlen en haalde daar haar Yoga Alliance 200u training certificaat. In haar yogalessen verwerkt ze haar achtergrond als psycholoog. Naast de houdingen focust ze op rust/ontspanning brengen in lichaam en geest aan de hand van de ademhaling.

 

GREET DE NEEF

// Iyengar Yoga //

Greet is een gecertificeerde level 1 Iyengar Yoga docente en geeft met veel passie wekelijkse lessen bij Studio Zuid.

TINE AERS

// Pilates //

Tine is licentiaat Lichamelijke Opvoeding, afgestudeerd in de optie fitness en gezondheid. Ze startte een aantal jaren geleden met het volgen van lessen yoga en pilates en het gecontroleerd uitoefenen van goed uitgekiende oefeningen sprak haar erg aan. Tine is er van overtuigd dat een gezond lichaam en een flexibele geest de basisvoorwaarden zijn om je goed te voelen. Dagelijks bewegen en fysiek actief zijn dragen hiertoe bij. Tine voltdooide een opleiding Pilates-Mat en studeerde daarnaast orthomoleculaire voedingsleer.

JELU MULMI (JAY) 

// Power Yoga //

Jay has spend many years in social work and research, and got her Yoga teacher training in India. She has been an instructor for years an taught Hatha, Vinyasa and Power Yoga in the past. She enjoyed instructing and practicing power yoga because it channels the active energy while being grounded in the aesthetics of yoga.

Jay feels that yoga is unique to every individual and no matter where we are in our yoga journey, we are always learning and evolving. As an instructor and a practitioner, she wants to help people realize that yoga is not as intimidating as it seems. A good class consists of a balance between asanas and awareness of one’s body and mind. Therefore, besides the physical aspects of yoga, she always incorporates mindfulness in her classes.