Elisabeth Claes

// Kundalini Yoga // Yin Yoga // Vitaliteit Plus Yoga // Yoga Nidra

Elisabeth combineerde jarenlang haar job als grafisch ontwerpster met het volgen van yoga-opleidingen en het geven van yogales. In 2015 besloot ze zich full-time aan yoga te wijden. Ze is een gecertificeerd Kundalini Yoga Level I leraar (Karam Kriya School o.l.v. Shiv Charan Singh) en beeindigd binnenkort het Level II programma. Ze heeft een diploma Yin & Anatomy (José de Groot, NL), volgde ‘Levenscoaching bij stress, depressie, burnout & CVS’ (Ignoramus Academie) en voltooide de Level 1 Training iRest Yoga Nidra (James Reeves, UK).

Sanne Lavigne

Kleuterdans // Dancemix // Hiphop //  Musicaltheater // Cheerleading // Figuurtraining // Allround Dance 

Sanne was 7 jaar toen ze intensief begon te dansen. Op haar 12de startte ze de opleiding dans aan de Topsportschool in Hasselt. Naast deze professionele opleiding volgde ze tal van workshops en bijscholingen in diverse stijlen, van Hiphop tot Musical en Klassiek Ballet. In 2011 starrte ze als lesgeefster, met als doel haar passie te kunnen overbrengen op jonge dansers.

Lien Stas

// Pilates //

Liens eerste liefde was de onderwaterwereld en diepzeeduiken. Jaren later besloot ze het roer om te gooien en volop te gaan voor de danskriebels. Ze beoefende (en beoefent) klassiek ballet, jazz en hedendaags en schuimt binnen- en buitenland af naar interessante workshops en dansevenementen. Zo neemt ze geregeld deel aan de Internationale Dansstage van Arabesque te Antwerpen, en trok ze in 2016 naar Palestina om mee te werken aan het Ramallah Contemporary Dance Festival. Gaandeweg verruimde ze haar horizon en ze dompelde zich onder in Pilates en Vinyasa/Kundalini/Yin Yoga. Ze besloot om een pilatesopleiding te volgen, en intussen heeft ze twee pilates MAT trainingen afgerond (Classical Pilates BE). Lien geeft de authentieke pilates bewegingsmethode met een nadruk op ademhalen, mindful bewegen en vooral doen wat goed voelt voor lichaam en geest.

Lotte Suvee

// Ballet // Ballet Workout // Dancemix // Jazz // Moderne Dans //

Lotte is gepassioneerd door dans en de verschillende uitgangsvormen ervan. Ze is vooral autodidact en liet zich bijscholen door verschillende professionals. Ze danste o.m. in een Hedendaags dansproject bij BOZAR Dance, o.l.v Vergilio Sergi (Brussel Paleis voor Schone Kunsten). Verder begeleidde ze ook dansprojecten in Open Talentenhuis Zinnema (Anderlecht) en volgde ze educatieve workshops in P.A.R.T.S (Brussel). In 2014 bracht ze een eigen creatie ‘Kunst in beweging’ in het Coloma Kasteel (Brussel) naar voor. 

Elise Francen

// Klassiek ballet //

Elise zette haar allereerste danspasjes al toen ze vijf jaar oud was. Ze startte met klassiek ballet op hobbyniveau bij Dance Images. Waarbij ze op 10-jarige leeftijd haar passie voor dans verder wist te ontwikkelen door een professionele dansopleiding o.l.v. Lieve Willems. Doorheen de jaren volgde Elise ook nog jazz en hedendaagse dans en blijft ze zich graag bijscholen in bijzondere dansstijlen zoals de ‘flying low’ techniek. Momenteel legt ze een ‘Certificate in ballet teaching’ programma af aan The Royal Academy of Dance in Londen.

Els Mottoul

// Kinderyoga // Vitaliteit Plus Dans //

Els startte op haar 12de met dansen. Ze volgde verschillende bijscholingen bij Danskant en behaalde een diploma bewegingsanimator bij Crefi. Ze heeft een extra masteropleiding ‘Specific Teacher Training’ voltooid aan de KUL en volgde de opleiding Multimove en is gecertifieerd kinderyoga instructor.

 

Chris Van Vlasselaer

// Zumba // Zumba Gold // Zumba Kids //

Chris vindt groepslessen een stimulerende en leuke manier om aan sport te doen. In augustus 2009 maakte ze kennis met Zumba en de microbe heeft haar sindsdien niet meer losgelaten. Chris behaalde de licenties Zumba Instructor (ZIN), Zumba Gold en Zumba Kids & Kids JR.

Ann Brosens

// Iyengar Yoga //

Aanvankelijk koos Ann voor een muziekopleiding aan het Lemmensinstituut in Leuven en doceerde ze een 10-tal jaar klassieke gitaar aan het conservatorium van Leuven. Tijdens een sabbatjaar in 1995 maakte ze in India kennis met de Iyengar Yoga methode. Deze intens inspirerende ontmoeting stuurde haar leven in een andere richting. De overgang van muziek naar yoga voelde voor haar zeer natuurlijk aan. Na haar omscholing in Amsterdam, Keulen, en Pune (moederinstituut) opende ze in 2002 het ‘Iyengar Yoga Centrum’ in Antwerpen waar ze nog steeds dagelijkse lessen verzorgt. In 2012 is ze medeoprichtster van de vzw Praan. Ondertussen behaalde Ann het junior intermediate 3 certificaat.

Jonas Metten

// Power Workout //

Jonas is een sportman in hart en nieren. Hij koos dan ook voor de opleiding lichamelijke opvoeding en sport. Na het beeindigen hiervan schoolde hij zich bij tot fitnesscoach. Hij is reeds 3 jaar actief als fitnesscoach.

Kata Iszaki

// Pilates // Yogalates // Slow Flow Yoga //

Kata beoefent al meer dan 10 jaar Yoga en Pilates, waarmee ze begon na rugproblemen door lange uren kantoorwerk. Deze vorm van oefening werd al snel haar passie, door de diepe verbinding van lichaam, geest en ziel. Deze kennis wil ze in haar lessen graag doorgeven. Ze heeft een Yoga Alliance RYT 200 Hour Training Certificaat, volgde een Kinderyoga Teacher Training en nam actief deel aan verschillende Pilates Workshops. Haar stijl is ontspannend en actief tegelijkertijd, gefocusd op correcte uitlijning. Kata’s lessen zijn Engelstalig.

Annelies Lemmens

// Dru Yoga //

Reeds sinds haar 5 jaar is Annelies gepassioneerd door dansen. Toen ze daarna rust vond in het beoefenen van yoga, wilde ze graag een combinatievorm vinden van dans en yoga. En Dru yoga was hierop het antwoord! Als sociaal-cultureel werker ontdekte ze de dynamiek van het werken met groepen. Na een driejarige opleiding tot Dru yogateacher in Nederland en tal van spirituele dansworkshops vindt ze nu veel plezier in het lesgeven in deze dynamische yogastijl. Ze blijft dan ook de flow tussen dans en yoga verder bestuderen door het volgen van verschillende workshops.

Axelle Demirkan

// Dance Workout //

Axelle is in 2017 aan Codarts (Rotterdam) afgestudeerd als professioneel dansdocent. Hier werd ze gevormd tot veelzijdig danser en docent met veel aandacht voor danstechniek en gezond doceren, zowel aan kinderen als volwassenen. Sinds haar 5 jaar is ze gepassioneerd door klassiek ballet. De discipline en focus op techniek die essentieel zijn in klassiek ballet, bleken wonderwel te matchen met haar energieke persoonlijkheid. Later kwamen daar jazzdans, hedendaagse en moderne dans bij. Ze schoolde zich verder bij in China, Kaapstad en San Francisco. Momenteel volgt Axelle les aan de KULeuven, waar ze zich verder verdiept in pedagogie en kinesiologie en volgt ze de Master in de Kunsteducatie aan Codarts.

Amber Reynaerts

 // kleuterdans //

Vanaf haar drie jaar werd Amber op dansles gestuurd en ze  kreeg al snel de dansmicrobe te pakken! Na kleuterdans volgde hiphop en showdance, maar ook stijlen als jazz, modern en ballet. Ze volgde zoveel mogelijk lessen om een allround danser te worden, maar hoe langer hoe meer ligt de focus op moderne dans en jazz. Ze volgde lessen bij choreografen Min Hee Bervoets, Laurent Flament en Steeve Austin, nam deel aan Dag van de Dans in het STUK en volgde verschillende workshops o.l.v. Freya Pauwels. In de nabije toekomst staan er audities voor verschillende compagnieën op het programma, om zo verder te groeien en op het podium te staan.

Elena Ion

// Pilates // Rhythm Pilates //

Vanaf het moment waarop Elena in contact kwam met Pilates en de positieve impact hiervan ervaarde, besloot ze hier haar carrière aan te weiden. Haar mantra is ‘Pilates is my Happy Hour’. Elena is een gelicencieerde instructor Pilates Mat, Reformer, Cadillac-Trapeze, Chair & Barrel. In haar lessen Pilates Method & Contrology worden yoga-houdingen geïntegreerd om zo een balans te bekomen tussen lichaam en geest en het lichaam bewuster te maken van zijn sterkten en limieten. Hiernaast volgde Elena een training ‘Psychosomatic Healing’. Je energiestroom beïnvloedt de mate waarin je gelukkig en gezond bent. Diepe ademhaling en beweging houden deze energie in beweging.
‘Physical fitness is the first requisite for happiness’ (Joseph H. Pilates).

 

 

Agnes Dabi

// Kundalini Yoga //

Agnes is een geoloog ‘turned’ beeldhouwer met 10 jaar ervaring in Kundalini Yoga en andere yogastijlen, zoals Hatha, Astanga en Yin. Ze is een KRI-IKYTA gediplomeerde Kundalini Yoga level 1 leraar en een KYTF-UK gecertificeerde Starchild Kinderyoga instructeur. Daarnaast is ze een gecertificeerde Helende Gong Bath speler, opgeleid door Mark Swan.

Asa Splinter

 // Ashtanga Yoga // Vinyasa Yoga // Yin Yoga //

Asa Splinter (1991) is geboren in Nederland en sinds 2012 actief bezig met yoga. In 2018 volgde hij een docentopleiding van 200-uur in Ashtanga/Vinyasa yoga en 50-uur in Yin yoga. Zijn passie voor yoga deelt hij graag met anderen! Meer over Asa kom je te weten via zijn website.

Titziana Mombelli

// Pilates //

Tiziana werd geboren in Zwitserland en stond vanaf haar jonge jaren op het podium. In 2010 studeerde zij af als professionele danser aan de Zurich Tanz-Theater-Schule, met specialisatie Hedendaagse Dans en Danstheater. Sinds die tijd is zij aan het werk als dansdocente in binnen- & buitenland en blijft zich actief bijscholen op internationale stages. In 2016 besloot zij om een opleiding Pilates te volgen en geeft met enthousiasme MAT 1 en MAT 2 Pilates, gebaseerd op ‘Classical Pilates’. Haar lessen brengen evenwicht tussen body & mind, controle, versterking, balans en stretching.