/// DE STUDIO ZUID DANSJUFFEN ///

X

SANNE LAVIGNE

// Ladies Dance // Hiphop // Cheerleading // Jazz // Showdance // Kleuterdans // G-dans //

Sanne was 7 jaar toen ze intensief begon te dansen. Op haar 12de startte ze de opleiding dans aan de Topsportschool in Hasselt. Naast deze professionele opleiding volgde ze tal van workshops en bijscholingen in diverse stijlen, van Hiphop tot Musical en Klassiek Ballet. In 2011 startte ze als lesgeefster, met als doel haar passie te kunnen overbrengen op jonge dansers. In  2018 richtte ze Studio Zuid op en is verantwoordelijk voor alle dans- & kidslessen.

 

AMBER REYNAERTS

// Kleuterdans // Kidsmix // Ballet // Moderne Dans //

Vanaf haar drie jaar werd Amber op dansles gestuurd en kreeg ze al snel de dansmicrobe te pakken! Na kleuterdans, volgde al snel hiphop en showdance, maar ook stijlen als jazz, modern, klassiek ballet en pointes. Ze volgde zo veel mogelijk lessen om een allround danser te worden, maar hoe langer hoe meer ontdekte ze haar passie voor moderne dans, klassiek ballet en jazz. In 2017 starte ze met lesgeven en ontdekte ze zo een tweede passie; de dansmicrobe doorgeven aan jonge dansers! Amber blijft tot op de dag van vandaag ook zelf danslessen en bijscholingen volgen, om zo techniek en dansplezier te combineren in elke les!

ANNE HENDRIX

// Kleuterdans // Hiphop

Anne ontdekte haar passie voor dansen toen ze als kind begon met het volgen van kleuterdans. Op haar 11 jaar startte ze met hiphop en kwam ze terecht in een competitieteam. Ze trainde intensief voor wedstrijden en volgde ook een aantal workshops. Enkele jaren later verdiepte ze zich in Latijns-Amerikaanse dansen. Ook in deze stijl danste ze in een competitieteam, tot ze in 2018 besloot te stoppen omdat de stress het genot van het dansen begon weg te nemen. Anne wilt dan ook vooral dat plezier centraal staat in haar danslessen en dat leden hun eigen inbreng hebben.

LOEKA VANDERBORCHT

// Wobbelturnen //

Loeka studeerde in 2013 af als ergotherapeut. Sinds 2015 is ze aan de slag als zelfstandige ergotherapeute.

Naast ergotherapie biedt Loeka in haar zelfstandige praktijk & bij Studio Zuid ook Wobbelturnen aan. Zo kan ze op een speelse manier kinderen aanzetten tot bewegen.